Dinnershow groot Succes

Zaterdag 13 april 2019 was ZalenCentrum De Spil in Maasbracht een heus restaurant. Dit vanwege de Dinnershow van Harmonie St. Cecilia. Tijdens deze avond werden de gasten getrakteerd op een smaakvol culinair viergangendiner bereid door Camiel Wolfhagen en zijn brigade. Naast het viergangendiner was een avond vol entertainment en muziek.

Al na het eerste werk zat de sfeer er goed in. "Het was echt een succes deze avond was boven verwachting" aldus een van de bezoekers van deze avond, na afloop van het programma. " Zowel het eten als de muziek was fenomenaal".

Het orkest werd afgewisseld met het Balkon Orkest van Radomir Vasiljevic. Naast het virtuoze gitaarspel van Radomir zorgde de opzwepende Balkan muziek voor veel sfeer in de Zaal.
Na het hoofdgerecht trapte het orkest af met een spectaculaire eindshow.
Waarmee het orkest samen met Geralt van Gemert en het aanstormende talent Britt Eberson zorgde voor een onvergetelijke avond.

Als vereniging zijn we dan ook enorm trots op het resultaat wat we samen met Camiel Wolfhagen hebben mogen neerzitten. Een speciaal woord van dank gaat dan ook naar Margot Reuten van Restaurant Da Vinci * die onze gasten met haar smakelijke amuse en verrassing bij het dessert gefêteerd heeft.
Ook een bijzonder woord van dank aan onze sponsoren die ons (financieel) geholpen hebben deze avond tot een succes te maken.

Met dank aan:
Hansen Dranken
Wolfsbergen & Osnabrug - Weert
Restaurant Da Vinci
het Ministerie van Tekst
Fincken GWW
Café Don Kiesjot
Tandartspraktijk Theunissen
Linssen Yachts
DJ Jordy Jason
Apotheek Maasbracht
Gerard Verhagen Fotografie
El Toro Media – Maasbracht