Muziek aan de Maas

Op 8 juli 2023 zal er een betoverend zomeravondconcert plaatsvinden aan de oevers van de Maas, bij Restaurant M’blend in Maasbracht. Het concert wordt georganiseerd door de Harmonie St. Cecilia Maasbracht en belooft een avond vol muzikale pracht en gezelligheid te worden.

 

Vanaf 19:00 uur zullen de klanken van het jeugdharmonieorkest de lucht vullen, terwijl de zon langzaam achter de horizon verdwijnt neemt het harmonieorkest het muzikale stokje over, waarbij de zon met een sfeervolle gloed zich over het water werpt. Het prachtige uitzicht op de Maas en de warme zomeravond maken dit concert tot een unieke belevenis.

Restaurant M’blend, gelegen aan de Maas, biedt de perfecte ambiance voor dit zomeravondconcert. Het terras met uitzicht op het water creëert een ontspannen en romantische sfeer. Bezoekers kunnen genieten van een verfrissend drankje en heerlijke hapjes terwijl ze luisteren naar de betoverende muziek.

Het Zomeravondconcert aan de Maas in Maasbracht is niet alleen een unieke ervaring voor muziekliefhebbers, maar ook een gelegenheid om samen te komen en te genieten van de zomerse sfeer. De avond biedt de mogelijkheid om te ontspannen, te genieten van prachtige muziek en te socializen met medebezoekers.

Dus noteer 8 juli 2023 in uw agenda en maak u klaar voor een betoverende zomeravond aan de Maas in Maasbracht.

Harmonie St. Cecilia Maasbracht en M’blend nodigen u uit om deel te nemen aan dit buitengewone concert. Mis deze unieke gelegenheid niet om te genieten van prachtige muziek, goed gezelschap en een adembenemend uitzicht. We hopen u daar te zien!