Roelof Fransbergen Ridder in de orde van Oranje-Nassau

Roelof Fransbergen: Ridder in Orde Oranje Nassau

Tijdens de opening van de Maasbrachter Havendagen heeft onze beschermheer Roelof Fransbergen (64) uit handen van burgemeester Stef Strous de Koninklijke onderscheiding van Ridder in de Orde van Oranje Nassau mogen ontvangen. Roelof ontving de onderscheiding voor zijn grote verdiensten voor de scheepvaart, het behoud van het varend cultureel erfgoed, zijn inzet voor de (oud) schippersgem

eenschap en zijn ondersteuning van lokale verenigingen.

Hij was onder andere voorzitter van de Open Scheepvaartdagen (tegenwoordig Maasbrachter Havendagen), beschermheer van Harmonie St. Cecilia Maasbracht en bestuurslid van de Ondernemersvereniging Maasbracht, sectie havenondernemers. Voorzitter en lid van de Raad van Elf van Carnavalsvereniging De Hoonder Maasbracht, Prins Carnaval, bestuurslid van de Vereniging van Scheepsbevrachters en Logistieke Dienstverleners in de binnenvaart en voorzitter van het Maas Binnenvaartmuseum Maasbracht.

Tijdens onze jaarlijkse seizoensafsluiting hebben we Roelof en zijn vrouw Dea nog een keertje extra in het zonnetje gezet!

 

Namens het Bestuur & haar Leden, Van Harte gefeliciteerd!