Concert Jeugdorkest Harmonie St Cecilia in Hegelsom

A.s. zondag 27 november zal het jeugdorkest van harmonie St Cecilia uit Maasbracht onder leiding van dirigent Ruud van Cruchten een concert geven in zaal Debije in Hegelsom.

Het concert start om 15.00 uur met een optreden van jeugdfanfare Hubertus Hegelsom, eveneens onder leiding van de Maasbrachter dirigent Ruud van Cruchten.

Het jeugdorkest uit Maasbracht zal de volgende werken ten gehore gaan brengen:

Kartoon Kaleidoscope, een opeenvolging van bekende tekenfilmtunes, zoals The merry go-round broke down, (meet) the flintstones, road runner, this is it, merrily we roll along en  de yogi bear song.

Soldaat van Oranje, muziek van Rogier van Otterloo voor de beroemde film en momenteel langstdraaiende, Nederlandse musical.

Music from ‘Wicked’, eveneens musicalmuziek.

Highlights from ‘The Patriot’, de met een Academy Award bekroonde filmmuziek van de wereldberoemde componist John Williams.

En Tchaikovsky’s greateste hits, waarin een fragment van de Notenkraker, misschien wel een van de bekendste balletmuziekstukken van deze Russische componist niet zal ontbreken.

Daarna zal jeugdfanfare Hubertus zijn klanken laten horen.

Waarna aan het einde van de middag beide orkesten samen het werk ‘Singapura Suite’ zullen spelen van componist Jan van der Roost. Hierin zullen het Noord- en Midden-Limburgse orkest het publiek meevoeren naar het Mystieke Oosten, waar zeemannen dansen en laten horen, dat muziek een wereldtaal is, die iedereen kan verstaan.