Afscheidsconcert Jos Dobbelstein

Op zondag 4 maart 2018 zal de Koninklijke Erkende Harmonie St. Cecilia Maasbracht tijdens een speciaal concert in Z.C. De Spil te Maasbracht, muzikaal afscheid nemen van haar dirigent Jos Dobbelstein. Het concert begint om 15.00 uur en de entree is gratis.

Jos Dobbelstein is sinds 2011 dirigent van het harmonieorkest van Maasbracht. Hij heeft in die periode een grote bijdrage geleverd aan verschillende muzikale prestaties van niveau en daarmee impliciet bijgedragen aan een verdere ontwikkeling van het harmonieorkest. Met als hoogtepunten een 1e prijs met lof der jury tijdens het concertconcours van de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen en de Vetrate di Chiesa Jubileumconcerttour.

Het belooft een verrassende en gevarieerde concertmiddag te worden met verschillende werken die wij gedurende de afgelopen 7 jaar hebben uitgevoerd. Tevens zullen de dirigent en enkele solisten uit het orkest u verrassen met solistische optredens. Kortom, een concert dat u zeker niet mag missen.

Dirigent, bestuur en leden van harmonie St. Cecilia Maasbracht nodigen U van harte uit om dit bijzondere concert bij te wonen.