Dinnershow

Dinnershow Harmonie St. Cecilia: culinair én muzikaal genieten

Ambachtelijke culinaire topkwaliteit gecombineerd met een spetterende muzikale performance: dát zijn de smaakvolle ingrediënten van de dinnershow die Harmonie St. Cecilia organiseert, op zaterdag 13 april 2019 vanaf 17.30 uur in De Spil in Maasbracht. Een unieke ervaring!

Ambachtelijke topkwaliteit
Het culinaire hoogtepunt van de avond komt voor rekening van Kwaliteitsslagerij Wolfhagen, die – met oog voor kwaliteit en passie voor het ambacht– een verfijnd viergangenmenu verzorgt. Camiel Wolfhagen, die de zaak sinds 2012 leidt, heeft het (met vader Thijs aan zijn zijde) niet van een vreemde. Opgeleid als kok kreeg Camiel op 16-jarige leeftijd de kans om te werken bij het Maasbrachtse sterrenrestaurant Da Vinci, onder de inspirerende leiding van chef-kok Margot Reuten. Naar dit warme nest zou hij later in zijn loopbaan meerdere malen terugkeren. Naast Da Vinci werkte Camiel onder andere in de topkeukens van driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle en van Hotel Schloss Elmau, vlakbij München. Culinaire topkwaliteit is dus gegarandeerd!

Muzikale beleving
Maar ook met het muzikale menu van deze avond zit het zeker goed. Onder de bezielende leiding van dirigent Richard Dols verzorgt Koninklijk Erkende Harmonie St. Cecilia Maasbracht een spetterende muzikale avond. Sint Cecilia doet dat niet alleen; naast muziek van dit gerenommeerde harmonieorkest zijn er diverse gastoptredens met zang combo’s en ensembles. Een van onze gasten stellen we graag alvast aan u voor: Radomir Vasiljević. Samen met zijn Balkan-orkest verzorgt deze Servische virtuoos een opzwepende mix van kleurrijke muziek en fabelachtig gitaarspel.

Mogen we u ook verwelkomen?

Wilt u deze bijzondere avond met ons meebeleven, ga voor kaarten en meer informatie naar: http://dinnershow.hafabra.nl