Koffieconcert jeugd harmonie St.Cecilia Maasbracht

Op zondag 22 november hebben de jeugdleden van harmonie St Cecilia een koffieconcert verzorgd in het Dr. Engelsoord. Om 14.15 uur werd het spits afgebeten door vijf blokfluitleerlingen o.l.v. Harrie Houben. Ze brachten enkele stukjes ten gehore, die ze ook zelf aankondigden. Daarna speelde het jeugdensemble o.l.v. Nanda Meering enkele liedjes.

Het jeugdensemble nam de luisteraars mee naar verschillende sferen, zoals naar de Cariben met het werk Pirates of The Caribean, maar ook naar een sneeuwlandschap met het werk ‘Snowworld’.

Hierna was het de beurt aan de slagwerkgroep o.l.v. Michel Otten. Met drie heel uiteenlopende werken zetten zij menigeen aan tot meebewegen en meetikken. De aanwezige bewoners hadden zichtbaar plezier.

Het concert werd afgesloten door de jeugdharmonie o.l.v. Ruud van Cruchten. Met o.a. muziek van een Amerikaanse rockband, de film ‘The Patriot’, de musical ‘Wicked’ en een compilatie van nummers van Marco Borsato kwam er tegen 16.00 uur een einde aan een gezellige, muzikale middag voor jong en oud.