“Muziek aan de Maas”

Na een succesvolle eerste editie zal ook dit jaar weer ons slotconcert: “Muziek aan de Maas” plaatsvinden, uitgevoerd door de verschillende orkesten van Harmonie St. Cecilia.
Dit evenement zal plaatsvinden op zaterdag 22 juni om 19:00 uur in de schilderachtige haven van Maasbracht, bij Restaurant M’blend.
Het slotconcert “Muziek aan de Maas” is de gelegenheid om te genieten van een avond vol livemuziek. Het programma omvat zowel geliefde klassiekers als verrassende nieuwe stukken. De keuze voor de haven van Maasbracht als locatie voor het slotconcert is geen toeval. De wateren van de Maas, de ondergaande zon en de sfeervolle ambiance van Restaurant M’blend vormen het ideale decor voor een avond vol muzikale magie.
Praktische Informatie
– Datum: zaterdag 22 juni 2024
– Tijd: 19:00 uur
– Locatie: Haven van Maasbracht, bij Restaurant M’blend
Toegang tot het concert is gratis, maar we raden aan om op tijd te komen om een goede plek te bemachtigen. Voor de liefhebbers zijn er (diner)plaatsen te reserveren op het terras via Restaurant M’blend.
We nodigen iedereen van harte uit om samen met ons het muzikale seizoen af te sluiten en te genieten van een onvergetelijke avond vol muziek en gezelligheid. Of u nu een doorgewinterde muziekliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een leuke avond uit.